Tekijät

MONA MANNEVUO

Mona Mannevuo on tutkijatohtori Turun ihmistieteiden tutkijakollegiumissa (TIAS) sekä Helsingin yliopiston poliittisen historian dosentti. Hänen tutkimuksensa keskittyvät tieteen, tiedon ja tunteiden historiaan sekä tiedepolitiikkaan. Hän toimii hankkeen johtajana Eduskuntatutkimuksen keskuksessa.

Yhteystiedot: mona.mannevuo@utu.fi

JOONATAN VIRTANEN

Joonatan Virtanen on yleisen valtio-opin tutkija Helsingin yliopistossa. Hänen tutkimuksensa keskittyvät hallinnon aate- ja käsitehistoriaan sekä politiikan, hallinnon ja viestinnän välisiin suhteisiin. Hankkeessa hän tutkii tietopohjaista politiikkaa sekä poliitikkojen, avustajien ja virkamiesten välisiä viestinnällisiä roolijakoja.

Yhteystiedot: joonatan.virtanen@helsinki.fi

MARI LEHTO

Mari Lehto on mediatutkija, joka tekee post doc -tutkimusta Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksessa. Hänen tutkimuksensa keskittyvät somevaikuttajiin, sosiaalisen median affekteihin sekä digitaaliseen arkeen. Hankkeessa hän tutkii vaikuttajaviestinnän, strategisen tutkimuksen ja politiikan välisiä yhteyksiä.

Yhteystiedot: mari.t.lehto@utu.fi

NIINA KARI

Niina Kari on maailmanpolitiikan opiskelija Helsingin yliopistossa. Laajalti poliittisen talouden ilmiöistä kiinnostunut Kari toimi hankkeen tutkimusavustajana keväällä 2021. Hän toimi aiemmin tutkimusavustajana Politiikan uudet välittäjät -hankkeessa.

ANU SILFVERBERG 

Anu Silfverberg on toimittaja, kirjailija ja Long Playn toimituspäällikkö. Hankkeessa Silfverberg kirjoittaa tutkimuksen teemoihin liittyviä journalistisia tekstejä. 

Yhteystiedot: anu@longplay.fi

OSKARI ONNINEN 

Oskari Onninen on vapaa toimittaja ja kriitikko. Hankkeessa hän tekee tiedeviestintää koskevaa tutkivaa journalismia Long Playlle.

RIKU SIIVONEN

Riku Siivonen on Tampereella syntynyt kirjailija ja toimittaja. Hankkeessa hän kirjoittaa tutkimukseen teemoihin liittyvää journalismia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: