Muuttunut mediamaisema –seminaari 28.10.

Viestintää yli rajojen -hanke on mukana Helsingin Sanomain Säätiön järjestämässä seminaarissa ”Muuttunut mediamaisema” 28.10. klo 14 Päivälehden museossa. Tapahtumassa esitellään säätiön rahoittamia tutkimushankkeita sekä niiden alustavia löydöksiä. 

Hankkeiden esittelyn jälkeen luvassa on paneelikeskustelu, jossa keskustellaan vaikuttamisesta sanan laajassa mielessä. Keskustelua johdattelee Helsingin Sanomien politiikan ja talouden toimituksen esimies Jussi Pullinen. Seminaarin yksityiskohtaisempi ohjelma löytyy täältä.

Seminaaria voi seurata myös verkossa osoitteessa www.youtube.com/user/hssaatio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: